Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Activación de masa madre
- 150 g de masa madre (ver receta)
- 60 g de agua
- 100 g de harina
Pan
- 10 g de levadura prensada fresca
- 150 g de agua
- 1 cucharadita de miel
- 200 - 250 g de harina
- 10 g de sal
- 100 g de harina de centeno
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 440 kJ / 105 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 21.7 g
- Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 godz.
Masa madre de trigo
96h
Hogaza rústica
24h
Masa madre (levadura natural)
120 Std.
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16u. 45min
Pan de centeno con masa agria
154h
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16h 50min
Pan rústico
2h
Hogaza de centeno
16h 50min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15 godz.
Pan integral con linaza
29 Std.
Masa madre de centeno
96h 20min