Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Activación de masa madre
- 150 g de masa madre (ver receta)
- 60 g de agua
- 100 g de harina
Pan
- 10 g de levadura prensada fresca
- 150 g de agua
- 1 cucharadita de miel
- 200 - 250 g de harina
- 10 g de sal
- 100 g de harina de centeno
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 440 kJ / 105 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 21.7 g
- Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan blanco
1 godz. 40 min
Pan de aceitunas con masa madre
17 Std. 45 Min
Pan integral con cerveza y aceite de oliva
2 godz. 50 min
Pan de espelta y trigo sarraceno
1 godz.
Masa madre (levadura natural)
120sa
Pan de centeno con masa agria
154 Std.
Pan pita
1 godz. 40 min
Pan para hamburguesa
3h 20min
Hogaza de centeno
16 Std. 50 Min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15 Std.
Pan integral con harina multicereales
3h 50min
Masa madre de trigo
96 godz.