Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g batata-doce cortada em cubos
- 200 g leite
- 20 g açúcar
- ½ limão (casca, só a parte amarela)
- 1 pau de canela
-
20
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 4 ovos
- 300 g farinha tipo 65
- Óleo q.b. p/ fritar
- Mel de cana q.b. p/ servir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 223.1 kJ / 53.3 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Karbonhidrat
- 9.2 g
- Yağ
- 0.9 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 14.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bolo do caco com hambúrguer e coleslaw
45min
Gelado de amêndoa
8j
Sanduíches com gelado de iogurte, coco e cereja
11h
Arroz de lapas
45min
Milho frito
24h
Bolo preto da Madeira
1h 40min
Pudim de chocolate
20 min
Brownies com manteiga de amendoim
35min
Carne em vinha de alhos
96h
Feijoada de atum fresco
40min
Canja madeirense
1h
Poncha da Madeira
5min