Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g de mezcla de pimientas recién molidas
- 1200 g de filetes de res
- 2 cditas de sal
- 225 g de tocino ahumado, finamente rebanado
- 1200 g de agua
- 40 g de mantequilla
- 40 g de cebolla
- 30 g de brandy
- 250 g de crema
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1928 kJ / 459 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Frijol con puerco
35min
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1h 10min
Arroz al horno con calabacita y queso
50min
Lomo de cerdo en salsa agridulce
9 godz. 30 min
Filetes al vino tinto para 2
55min
Pechuga de pavo rellena al horno
1h 40min
Filete a la pimienta
20 min
Filete relleno
40 min
Filete Wellington
2 Std. 10 Min
Camarones al mojo de ajo
20 min
Pollo en mayonesa de ajonjolí tostado
25min