Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g de mezcla de pimientas recién molidas
- 1200 g de filetes de res
- 2 cditas de sal
- 225 g de tocino ahumado, finamente rebanado
- 1200 g de agua
- 40 g de mantequilla
- 40 g de cebolla
- 30 g de brandy
- 250 g de crema
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1928 kJ / 459 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carne en su jugo
35 Min
Filete a la pimienta
20 Min
Risotto de camarón y espárragos
45 Min
Filete de res con salsa de jamaica
50 Min
Adobo con carne
50 Min
Botana de Día de Muertos
35 Min
Mousse de moras
5h
Filete de res con salsa de higos y chile pasilla
1 Std. 10 Min
Filetes al vino tinto para 2
55 Min
Tartar de res con alcaparras, cebolla morada y aioli de jitomates deshidratados
1 godz. 25 min
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1 Std. 10 Min
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min