Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 Shiitakepilze, getrocknet
- Wasser zum Einweichen und Bestreichen
- 40 g frische Champignons
- 50 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 25 g Staudensellerie, in Stücken
- 1 TL Sojasauce
- 1 TL Sesamöl, geröstet
- ¼ TL Chiliflocken
- ¼ TL Salz
- 120 g rohe Garnelen, geschält
- 120 g Schweinefleisch, ohne Knochen, in Würfeln (1 cm)
- 30 Wan-Tan-Teigblätter (siehe Tipp)
- 300 g Frittieröl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 430 kJ / 103 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nudelteig
1 Std.
Teig für Wan Tans
1 Std. 15 Min
Rindfleisch mit Tamarinde und Klebreis
8h 30 min
Gebratene Teigtaschen mit Rindfleischfüllung (牛肉馅饼)
1 Std.
Wan Tans mit Chilisauce
50 Min
Vegetarische Rollen
25 min
Japanische Ramen Nudelsuppe
1 Std. 40 Min
Sansibar-Sojasauce
1 Std.
Indische Lammbällchen mit Joghurtsauce
40 min
Garnelenchips
35 min
Dim Sum 'Shumai'
2 Std.
Buns gefüllt mit Schweinefleisch (Nikuman)
2 Std.