Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g manteiga, mais q.b. para untar
- 240 g água
-
1
c. chá de fermento biológico seco (4 g)
veya 10 g fermento biológico fresco - 30 g açúcar mascavo
- 500 g farinha de trigo
- 1 c. chá de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fatia
- Kalori
- 375 kJ / 90 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pãezinhos macios de leite
1 godz. 45 min
Pão de Aveia e Sementes
1 godz. 45 min
Pão de forma
1 Std. 35 Min
Trança recheada com coco
1 godz. 45 min
Massa de pão
5 Min
Pão saloio
1h 25min
Carcaças
1 Std. 40 Min
Massa de pão
1h
Pão de cinco sementes
1 Std. 50 Min
Brioche
8 Std.
Trança
2 Std. 20 Min
Massa fresca
1h