Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 220 g Wasser, lauwarm
-
1
TL Zucker
veya 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
veya 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
Belag
- 30 g Oliven, schwarz, entsteint
-
30
g Provolone (italienischer Schnittkäse), in Stücken
veya 30 g Gruyère Käse, in Stücken - 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Cherry-Tomaten, halbiert, ohne Kerne
- 2 - 3 Blätter Basilikum, in Streifen
- ½ TL Salz
- 50 g Zucchini, in Stücken (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2071 kJ / 495 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 79 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 4.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia mit Brokkoli
2 Std. 15 Min
Focacce mit Oliven
2 Std.
Flammkuchen, klassisch
1 Std.
Focaccia mit Käse-Oliven-Creme
2 Std. 10 Min
Focaccia mit Rosmarin
1 Std.
Pizza Margherita
1 Std. 45 Min
Tomatensauce
40 min
Tomaten-Focaccia
2 Std. 10 Min
Piadizza mit grünen Oliven, Tomaten und Basilikum
1 godz. 20 min
Pizzaschnecken mit Salsiccia
1 godz. 20 min
Focaccia mit Kirschtomaten
2 Std. 45 Min
Antipasti-Gemüse
30 min