Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 300 g Hartweizengrieß
- 350 g Wasser
-
¼
Würfel Hefe (10 g)
veya 1 TL Trockenhefe - 1 TL Zucker
- 300 g Weizenmehl Type 550
- 2 gestr. TL Salz
- Olivenöl zum Einfetten
Belag und Fertigstellung
- 30 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Braten
-
50
g Pecorino, jung, in Stücken
veya 50 g Provolone (ital. Schnittkäse), pikant, in Stücken - 1 Knoblauchzehe
- 30 g natives Olivenöl
-
400
g geschälte Tomaten, in Stücken
veya 400 g stückige Tomaten - 1 TL Salz
- 5 Blätter Basilikum
- 1 TL Oregano, getrocknet
- Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 680 kJ / 162 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focacce mit Oliven
2hod.
Dille und Feta Fladenbrot
1hod. 20min
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2 Std. 40 Min
Mini-Pizzen alla Marinara
2 Std. 10 Min
Kartoffel-Knoblauch-Tarte
1h 30min
Mini-Pizzen mit Kräutern
1 godz. 35 min
Piadizza mit grünen Oliven, Tomaten und Basilikum
1hod. 20min
Pizzaschnecken mit Salsiccia
1hod. 20min
Pizza Frescolina
1h 40min
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1hod. 45min
Teigtaschen mit Paprika und Tomate
2hod.
Granita Siciliana
3 Std. 20 Min