Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 300 g Hartweizengrieß
- 350 g Wasser
-
¼
Würfel Hefe (10 g)
veya 1 TL Trockenhefe - 1 TL Zucker
- 300 g Weizenmehl Type 550
- 2 gestr. TL Salz
- Olivenöl zum Einfetten
Belag und Fertigstellung
- 30 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Braten
-
50
g Pecorino, jung, in Stücken
veya 50 g Provolone (ital. Schnittkäse), pikant, in Stücken - 1 Knoblauchzehe
- 30 g natives Olivenöl
-
400
g geschälte Tomaten, in Stücken
veya 400 g stückige Tomaten - 1 TL Salz
- 5 Blätter Basilikum
- 1 TL Oregano, getrocknet
- Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 680 kJ / 162 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teigtaschen alla Romana
1h 15min
Pandoro
3h
Minicalzone "Neptun"
1h 20min
Pandoro
4 godz. 20 min
Geeiste Schoko-Profiteroles
12h
Neapolitanischer Kranz
2h 15min
Mini-Pizzen mit Kräutern
1h 35min
Wan Tan mit Ricotta und Käsesauce
40min
Piadizza mit grünen Oliven, Tomaten und Basilikum
1h 20min
Calzone mit Tomaten, Käse und Schinken
2 Std. 50 Min
Gnocchi di patate
1h 30min
Kartoffel-Yufka-Rollen
2 Std.