Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Profiteroles rellenos
- 250 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 40 g de azúcar
- 250 g de leche
- 100 g de mantequilla
- 160 g de harina
- 4 huevos
Base
- 200 g de galletas, tipo María
- 60 g de mantequilla, a temperatura ambiente en trozos
Relleno
- 1000 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 1 sobre de polvo para preparar flan, (35 g)
- 250 g de chocolate amargo, en trozos
- virutas de chocolate, para decorar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 3228 kJ / 772 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 66 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pastel de tres leches con rompope
2h
Pastel de chocolate con avellanas
2h 40min
El mejor pastel de chocolate
1 Std.
Pastel de nueces y zanahorias
1 Std.
Sedoso de pistache
1 Std. 30 Min
Pastel imposible al Varoma
6h
Fondant de malvavisco
2h 15min
Betún de chocolate
10 Min
Strudel de manzana
1h 45min
Pastel de tres leches
3 Std.
Panquecitos de emergencia
10 Min
Pay de limón
3 Std. 30 Min