Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Profiteroles rellenos
- 250 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 40 g de azúcar
- 250 g de leche
- 100 g de mantequilla
- 160 g de harina
- 4 huevos
Base
- 200 g de galletas, tipo María
- 60 g de mantequilla, a temperatura ambiente en trozos
Relleno
- 1000 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 1 sobre de polvo para preparar flan, (35 g)
- 250 g de chocolate amargo, en trozos
- virutas de chocolate, para decorar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 3228 kJ / 772 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 66 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mousse de chocolate
3h 20min
Pastel de fresas con chocolate
1 Std. 30 Min
Pastel de chocolate
45min
Pastel de cajeta
1 Std. 10 Min
Delicia de helado
10 godz.
Tiramisú
5h 20min
Volcán de chocolate
20min
Helado de chocolate
12 Std.
Mousse de chocolate
1 Std.
Pastel de merengue y mousse de chocolate
2 Std. 30 Min
Panettone con chocolate y naranja
3 Std.
Affogato chocolatoso
10min