Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Les gnocchi
- 1000 g d'eau, et en grand volume pour la cuisson des gnocchi
- 20 g de gros sel
- 800 g de pommes de terre à chair ferme, type Charlotte
- 350 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
Le gratin
- 20 g de beurre doux
- 1 oignon, coupé en deux
- 50 g de lardons
- 30 g d'huile d'olive
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de reblochon, coupé en tranches (0.5 cm env.)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2698 kJ / 644.8 kcal
- Protein
- 20.6 g
- Karbonhidrat
- 73.1 g
- Yağ
- 30.3 g
- Doymuş Yağ
- 14.8 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 1885.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto crémeux au camembert
35 min
Pipe rigate gratinés
1 godz.
Gnocchis à la carbonara
15 Min
Gratin de crozets au jambon
1 godz.
Chèvre-poivron
15 Min
Pâtes à la stracciatella et aux lardons
1h 5min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1 godz. 15 min
Gratin de comté façon pudding
45 min
Gratin de pâtes au fromage
50 min
Gratin de pâtes
25 min
Cannellonis à la ricotta
55min
Croziflette
1 godz. 25 min