Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Les gnocchi
- 1000 g d'eau, et en grand volume pour la cuisson des gnocchi
- 20 g de gros sel
- 800 g de pommes de terre à chair ferme, type Charlotte
- 350 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
Le gratin
- 20 g de beurre doux
- 1 oignon, coupé en deux
- 50 g de lardons
- 30 g d'huile d'olive
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de reblochon, coupé en tranches (0.5 cm env.)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2497 kJ / 594 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 63.8 g
- Yağ
- 28 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Camembert rôti au Varoma
30 dk
Gratin gourmand de macaroni
50 min
Gnocchis à la carbonara
15 dk
Gratin de pain au reblochon
35 min
Gratin de comté façon pudding
45 min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1h 15 min
Gratin de crozets au jambon
1h
Cannellonis à la ricotta
55 min
Chèvre-poivron
15 dk
Gratin de pâtes au fromage
50 min
Gratin de pâtes
25 min
Croque-cake
50 min