Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel, halbiert
- 250 g rote Johannisbeeren, abgezupft
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Peperoni, rot, halbiert, entkernt, in feine Streifen geschnitten
- 300 g Zucker
- 500 g Weißweinessig
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (z. B. Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 3151 kJ / 752 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 165 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 7.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Johannisbeergelee
25 min
Rhabarber-Limetten-Met für Prosecco
2h 15min
Zucchini-Relish
35min
Birnen-Chutney
50min
Pfirsich-Chutney
50min
Kirsch-Gewürz-Chutney
30min
Rhabarber-Chutney
1 Std. 30 Min
Heidelbeer-Chutney mit Thymian
25 min
Birnen-Senf
30min
Zwetschgen-Chutney
50min
Pflaumen-Zwiebel-Chutney
25 min
Scharfe Pflaumensauce
50min