Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel, halbiert
- 250 g rote Johannisbeeren, abgezupft
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Peperoni, rot, halbiert, entkernt, in feine Streifen geschnitten
- 300 g Zucker
- 500 g Weißweinessig
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (z. B. Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 3151 kJ / 752 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 165 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 7.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Trauben-Chutney
25 Min
Rhabarber Curd
35 min
Rhabarber-Chutney
1h 30min
Gelbes Ketchup
45 min
Kirsch-Gewürz-Chutney
30 Min
Quitten-Meerrettich
30 Min
Erdbeer-Curry-Ketchup
1 godz.
Quittenchutney
55 Min
Pflaumen-Zwiebel-Chutney
25 Min
Scharfe Pflaumensauce
50 min
Brombeer-Thymian-Konfitüre
25 Min
Rhabarber-Konfitüre
30 Min