Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 200 g di riso Originario (cottura 12-14 minuti)
- 8 fili di erba cipollina fresca, lavati e asciugati e tagliati sottilmente
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- 40 g di succo di barbabietole
- 5 fogli di alga nori
- 8 fettine di pesce spada (adatto per l'uso a crudo)
- di zenzero in agrodolce, a piacere
- salsa di soia, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 988 kJ / 236 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Karbonhidrat
- 43.7 g
- Yağ
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Manzo alla Stroganoff
1 Std.
Uramaki (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Sushi misto (per 1 persona)
10h 30 min.
Arepas venezuelane con straccetti di pollo
50 Min
Arancini ai frutti di mare
2 Std.
Hawaian Poke Bowl
35 Min
Vermicelli saltati con verdure miste
40 Min
Involtini primavera di gamberi con salsa agrodolce
1 Std. 5 Min
Sushi di verdure raw
8h 30min
Hosomaki
2 Std.
Hosomaki (Modalità cuoci riso)
2h 30 phút
Riso basmati mango e gamberi
45 Min