Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 200 g di riso Originario (cottura 12-14 minuti)
- 8 fili di erba cipollina fresca, lavati e asciugati e tagliati sottilmente
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- 40 g di succo di barbabietole
- 5 fogli di alga nori
- 8 fettine di pesce spada (adatto per l'uso a crudo)
- di zenzero in agrodolce, a piacere
- salsa di soia, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 988 kJ / 236 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Karbonhidrat
- 43.7 g
- Yağ
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pollo katsu con curry e riso
1 Std. 40 Min
Pokè bowl al salmone
35min
Hosomaki (Modalità cuoci riso)
2 Std. 30 Min
Involtini primavera
1h 15min
Hosomaki
2 Std.
Uramaki (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Sushi misto (per 1 persona)
10 Std. 30 Min
Shao mai di gamberi al vapore
1h 15min
Sushi di verdure raw
8 godz. 30 min
Hawaian Poke Bowl
35min
Ramen giapponese
1 Std. 40 Min
Ravioli di gamberi al vapore
1h 15min