Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa lêveda
- 100 g leite
-
25
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 170 g farinha tipo 65
Napolitanas
- 340 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 80 g água
- 2 ovos
- 75 g açúcar
- 1 c. chá de sal
- 100 g manteiga (100 g à temperatura ambiente, 250 g fria em bloco)
-
300
g chocolate de leite em barras
veya 300 g chocolate p/ culinária em barras - 30 - 40 g amêndoas laminadas
- Açúcar em pó q.b. p/ polvilhar
- Geleia de maçã q.b. p/ dar brilho
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 847.2 kJ / 202.5 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Karbonhidrat
- 26.9 g
- Yağ
- 8.6 g
- Doymuş Yağ
- 4.7 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 112.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carcaças
1j 50 menit
Pães de leite ao vapor com chocolate
3j 30 menit
Palmiers cobertos
2h
Carcaças
1h 40min
Sanduíche com pasta de fiambre em pão de forma
11h 50min
Massa folhada de chocolate
1h 40min
Queques
35min
Merendas com massa de piza
1h 10min
Mini pizas
1hod. 30min
Bolas de Berlim
2u. 40min
Croissants
2h
Pão com chouriço
1hod. 30min