Vellutata di porcini

Vellutata di porcini

4.6 66 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 50 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 80 g di porro a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 400 g di funghi porcini freschi a pezzi (2-3 cm)
  • 200 g di patate pelate e a tocchetti (2 cm circa)
  • 600 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 4 fette di pane integrale
  • 1 pizzico di timo secco

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 0 mg
Protein 8.6 g
Kalori 1050 kJ / 251 kcal
Yağ 11.1 g
Lif 6.2 g
Doymuş Yağ 0 g
Karbonhidrat 31.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...