Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 200 g farinha tipo 65
- 100 g água
- 1 pitada de sal
Recheio
- 400 g queijo fresco
- 250 g açúcar
- 6 gemas de ovo
- 60 g farinha tipo 55, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 ½ c. chá de canela em pó
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 371.5 kJ / 88.8 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 12.1 g
- Yağ
- 3.2 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 84.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mini-rissóis de amêijoa
4h
Sericaia
1 godz. 30 min
Pastilla de fruta da época com tomilho
40 min
Lagarto alentejano
1h 40min
Serradura de chocolate
3sa 20 dk
Caracóis com recheio de maçã com crumble
1 godz. 45 min
Coroa do advento
1 godz. 30 min
Ferraduras de amêndoa
45 min
Broas de erva doce
1h 5min
Tarte de amêndoa da Estremadura
45 min
Doce de tomate
30 min
Bolo de ananás Retro na Varoma
1h