Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tang zhong o water roux
- 150 g de agua
- 30 g de harina
Masa
- 540 g de harina
- 1 sobre de levadura seca instantánea
- 60 g de leche en polvo
- 210 g de agua
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 10 g de sal
-
agua, para barnizar
veya leche, para barnizar - 1 cdita de ajonjolí
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 474 kJ / 113 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 18.02 g
- Yağ
- 3.15 g
- Lif
- 0.93 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan de caja blanco
2h
Pan de brioche
5h
Pan de caja con semillas de amapola
2h 10min
Baguettinas
4 Std. 5 Min
Hogaza exprés
50min
Pan rápido
1h 35 min
Baguette
3h 45min
Bollitos de mantequilla
1h 40min
Panqué de miel
2 Std. 30 Min
Pan integral con cerveza y aceite de oliva
2 Std. 50 Min
Pan de caja
2 Std. 30 Min
Bolillos caseros
1h 40min