Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de granos de maíz palomero
- 50 g de almidón de tapioca, (mandioca) o fécula de tapioca
Masa de levadura
- 100 g de agua mineral
- 30 g de levadura prensada fresca
- 50 g de harina sin gluten panificable
- 1 cucharadita de azúcar
Resto
- 300 g de agua mineral
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cucharadita de sal
- 50 g de ajonjolí
- 100 g de harina sin gluten
- aceite de oliva extra virgen, para barnizar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 854 kJ / 204 kcal
- Protein
- 5.25 g
- Karbonhidrat
- 24.38 g
- Yağ
- 9.54 g
- Lif
- 4.28 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan de molde sin gluten
1h 30min
Pan sin gluten
1 Std. 40 Min
Panqué de zanahoria y coco sin gluten
1h 30min
Pan de leche con nueces
1h 50 min.
Pan con salvado, nueces, zanahoria, manzana y yogur
2u. 20min
Bisquets sin gluten
1h 30min
Yogur de coco
13u. 30min
Mermelada de zanahoria
40min
Queso Cheddar vegano
12 godz. 15 min
Pastel de naranja y miel
2h
Yogur de coco
Değerlendirme yok
Pasta fresca sin gluten
45min