Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de granos de maíz palomero
- 50 g de almidón de tapioca, (mandioca) o fécula de tapioca
Masa de levadura
- 100 g de agua mineral
- 30 g de levadura prensada fresca
- 50 g de harina sin gluten panificable
- 1 cucharadita de azúcar
Resto
- 300 g de agua mineral
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cucharadita de sal
- 50 g de ajonjolí
- 100 g de harina sin gluten
- aceite de oliva extra virgen, para barnizar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 854 kJ / 204 kcal
- Protein
- 5.25 g
- Karbonhidrat
- 24.38 g
- Yağ
- 9.54 g
- Lif
- 4.28 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pizza sin gluten en sartén
30 Min
Minicakes de yogur (sin gluten)
40 Min
Pan de molde sin gluten
1 Std. 30 Min
Pan de caja sin gluten
2 Std.
Chapati sin gluten
30 Min
Queso Panela vegano
10 Min
Queso Cheddar vegano
12h 15min
Pan de caja sin gluten
2 Std.
Pera y jamaica al horno
35 Min
Cheesecake vegano, sin gluten
3 Std. 30 Min
Pan de soja verde, maíz y garbanzos (sin gluten)
3 Std.
Crepas (sin gluten)
1 Std. 20 Min