柳橙莓果蛋糕和香草淋醬

Değerlendirme yok
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 45 dk
8 人份

Malzemeler

  • 無鹽奶油 抹油用
  • 柳橙 保留皮屑,去除外皮,將果肉切塊( (約 2-3 顆)
    200 克
  • 石榴果粒
    120 克
    120 克 冷凍綜合莓果
  • 蜂蜜
    20 克
  • 橙酒
    40 克
  • 無鹽奶油 室溫軟化,切塊
    230 克
  • 180 克
  • 天然香草精
    2 茶匙
  • 4 顆
  • 牛奶
    120 克
  • 柳橙皮屑
    3 茶匙
  • 中筋麵粉 不含撒粉用
    230 克
  • 泡打粉
    2 茶匙
  • 1 小撮
  • 1100 克
香草淋醬
  • 蛋黃
    2 顆
  • 牛奶
    150 克
  • 20 克
  • 香草豆莢
    ½ 根
    ½ 茶匙 香草籽醬

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 184.1 mg
Protein 11.5 g
Kalori 2629.6 kJ / 628.5 kcal
Yağ 31.7 g
Lif 2.1 g
Doymuş Yağ 18.2 g
Karbonhidrat 72.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...