Cihazlar ve Aksesuarlar
午餐(沙葱猪肉蒸饺、凉拌秋葵)
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
1 人份
Malzemeler
-
猪肉肉糜50 克
-
沙葱 切葱花100 克
-
麻油3 克
-
中筋面粉50 克
-
全麦面粉25 克
-
水 做饺子皮用40 克
-
油 防粘用适量
-
水 蒸煮用300 克
-
秋葵100 克
-
生抽 见要诀1 茶匙
-
香醋1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
301.6 mg
Protein
22.1 g
Kalori
1970.3 kJ /
445 kcal
Yağ
10.2 g
Lif
5.3 g
Doymuş Yağ
4.5 g
Karbonhidrat
69.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
轻松瘦身餐 第七辑
3 Tarif
Çin
Çin