Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 12 Blätter Gelatine, weiß
- 500 g Zucker, braun oder weiß
- 800 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 8 Eier
- 200 g weißer Rum
- 1000 g Naturjoghurt, 3,5% Fett
- 2 Limetten, unbehandelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1980 kJ / 473 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rotweincreme
5h 40min
Eierlikörmousse
8 Std. 30 Min
Engelsspeise
30min
Limetten-Ingwer-Mousse
8h 20min
Cantuccini-Kirsch-Triffle
1 Std. 50 Min
Zabaglione
15 Min
Biskuitdessert Zuppa inglese
2 Std. 30 Min
Birnencreme
3 Std. 30 Min
Limoncello-Creme
5h
Welfenspeise mit Trauben
2 Std. 30 Min
Zimtmousse
5h 40min
Zabaglione al Prosecco
15 Min