Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 filety ze pstruha, s kůží, (140 gramů každý)
- 4 čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 40 gramů olivového oleje
- 8 lístků máty čerstvé
- 1 citrón
- 600 gramů cukety
- 2 stonky čerstvého tymiánu
- 300 gramů vody
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porce
- Kalori
- 1135 kJ / 274 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50 min
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50 min
Tuňák s bramborem po baskicku
30 Min
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1 Std. 5 Min
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50 min
Ryba po řecku
35min
Treska na rajčatovém lůžku
55 Min
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25min
Losos s pomerančem a brokolicovým kuskusem
30 Min
Krůtí rolky s rýží
40min
Losos s hráškem a citrónovým pestem
25min
Krůtí prsa s rýží
1 Std. 5 Min