Cihazlar ve Aksesuarlar
Geode Cake
Hazırlık 1sa 30 dk
Toplam 4sa
24 portion
Malzemeler
Candy crystals
-
sugar500 g
-
glucose syrup2 tbsp
-
food colouring violet4 points of a knife
-
water2140 g
-
vinegar60 g
Cakes
-
butter room temperature, in pieces, plus extra for greasing400 g
-
sugar400 g
-
salt½ tsp
-
natural vanilla extract1 tbsp
-
eggs6
-
unsweetened cocoa powder75 g
-
baking powder1 tbsp
-
cake flour350 g
-
mascarpone cheese chilled450 g
-
whipping cream (min. 30% fat), chilled450 g
-
caster sugar150 g
Filling cream
-
ripe mango flesh cut in pieces (2 cm)500 g
-
chocolate chips2 tbsp
Decoration
-
fondant white750 - 1000 g
-
icing sugar to sprinkle
-
food colouring gold2 - 3 points of a knife
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
76.2 mg
Protein
5.4 g
Kalori
2799 kJ /
669 kcal
Yağ
31 g
Lif
1.1 g
Doymuş Yağ
19 g
Karbonhidrat
93.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Our Kitchens are a Window to the World
40 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Strawberry Shortcake Waffle
40 dk
Ghost meringues
12sa 25 dk
Fraisier sponge
30sa
Orange Dyed Eggs
55 dk
Light blue coloured eggs
Değerlendirme yok
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30sa
Crêpes
1sa 15 dk
Za'atar flat bread (mankouche)
1sa 35 dk
Mushroom and sauerkraut pierogi
2sa 30 dk
Italian hot chocolate
10 dk
Gingerbread Men
1sa 20 dk
Little Mug Gingerbread Houses
5sa 30 dk