蒜香四季豆佐酥脆螺旋马铃薯

蒜香四季豆佐酥脆螺旋马铃薯

Değerlendirme yok
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
6 人份

Malzemeler

  • 马铃薯 修剪以适合进料口长度
    300 克
  • 装满碗的一半
  • 450 克
  • 新鲜四季豆 修剪末端
    400 克
  • 橄榄油
    1 汤匙
  • 适量调味
    1 ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉 适量调味
    1 ½ 茶匙
  • 蒜瓣
    30 克
  • 蒜苗 (约 1 根),只取白色部分,切成小块
    120 克
  • 无盐牛油 切成小块
    50 克
  • 新鲜咖喱叶
    1 小支
  • 新鲜指天椒 切碎
    2 个

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 596.3 mg
Protein 3.2 g
Kalori 594.8 kJ / 142.2 kcal
Yağ 7.1 g
Lif 3.6 g
Doymuş Yağ 3.2 g
Karbonhidrat 18.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...

Tümünü göster