Cihazlar ve Aksesuarlar
蒜香四季豆佐酥脆螺旋马铃薯
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
6 人份
Malzemeler
-
马铃薯 修剪以适合进料口长度300 克
-
水 装满碗的一半
-
水450 克
-
新鲜四季豆 修剪末端400 克
-
橄榄油1 汤匙
-
盐 适量调味1 ½ 茶匙
-
黑胡椒粉 适量调味1 ½ 茶匙
-
蒜瓣30 克
-
蒜苗 (约 1 根),只取白色部分,切成小块120 克
-
无盐牛油 切成小块50 克
-
新鲜咖喱叶1 小支
-
新鲜指天椒 切碎2 个
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
596.3 mg
Protein
3.2 g
Kalori
594.8 kJ /
142.2 kcal
Yağ
7.1 g
Lif
3.6 g
Doymuş Yağ
3.2 g
Karbonhidrat
18.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
一起螺旋吧
25 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
花椰菜杂烩
35 dk
清炒鸡肉香菇乌冬面
20 dk
清炒四季豆
15 dk
比安卡比萨
45 dk
肉碎焖马铃薯
30 dk
蜜汁莴笋
1sa
甜菜根苹果沙拉配菲达奶酪、核桃碎
Değerlendirme yok
胡萝卜苹果沙拉配菲达奶酪
Değerlendirme yok
印度芝士
4sa 5 dk
香辣马铃薯
40 dk
酸辣海带丝
25 dk
金银满屋
35 dk