Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 200 g di farina manitoba
- 150 g di pecorino Romano grattugiato
- 100 g di Parmigiano Reggiano
- 20 g di lievito di birra fresco
- 100 g di acqua
- 5 g di zucchero
- 6 uova
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 2 g di pepe nero in polvere (la punta di coltello)
- 50 g di strutto in pezzetti
- 100 g di Emmental a bastoncini (10x1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1556 kJ / 372 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Torta al testo
1h
Ciambelline al vino rosso
1h
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4 Std.
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50 min
Ciaramicola
1h
Ciambelline al vino rosso passito
1h
Maritozzo romano
11 Std.
Tozzetti
1h 30 min
Torcolo di San Costanzo
5h 30min
Pizza di pasqua dolce
3 Std.
Fave dei Morti
55 Min
Panpepato
25 Std. 40 Min