
Uyumlu sürümler
Capesante con purè di pastinaca e crumble alla pancetta
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di pane bianco raffermo a pezzi
- 4 rametti di timo fresco le foglioline lavate e asciugate
- 150 g di pastinaca pelata e a pezzi (3 cm)
- 150 g di acqua
- 2 pizzichi di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
- 50 g di pancetta di maiale a dadini piccoli
- 20 g di burro a temperatura ambiente
- 8 capesante grandi, senza corallo
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 244 kcal / 1021 kJ
- Protein
- 8.5 g
- Yağ
- 18 g
- Karbonhidrat
- 12.4 g
- Lif
- 2.2 g
- Doymuş Yağ
- 6.2 g
- Sodyum
- 316.4 mg