Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
130
g de lait, et un peu pour la dorure
veya 130 g de crème fraîche, et un peu pour la dorure -
20
g de levure boulangère fraîche
veya 10 g de levure boulangère sèche - 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour fariner
- 4 œufs
- 10 g de sel
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de beurre doux, froid, coupé en morceaux
- 1 jaune d'œuf, pour la dorure
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 829 kJ / 197 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 20.9 g
- Yağ
- 10.5 g
Alternatif tarifler
Baguette viennoise
4h 25min
Pain cocotte
2u. 20min
Baguette viennoise
2h 30min
Pain de mie moelleux
4 Std. 15 Min
Petits pains au lait
1h 45min
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2h
Briochettes feuilletées
2 godz. 45 min
Pain au lait (Simplicité)
2u. 20min
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min
Petits pains au lait et sucre perlé
3 Std. 25 Min
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6 Std. 15 Min
Brioche "super bonne"
3 Std.