Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
130
g de lait, et un peu pour la dorure
veya 130 g de crème fraîche, et un peu pour la dorure -
20
g de levure boulangère fraîche
veya 10 g de levure boulangère sèche - 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour fariner
- 4 œufs
- 10 g de sel
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de beurre doux, froid, coupé en morceaux
- 1 jaune d'œuf, pour la dorure
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 829 kJ / 197 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 20.9 g
- Yağ
- 10.5 g
Alternatif tarifler
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2h
Roulés briochés au chocolat
2 Std. 40 Min
Brioche "super bonne"
3 Std.
Baguette viennoise
4h 25 min
Brioche butchy à partager
3h 50 min
Pain de mie moelleux
4h 15min
Baguette express
2 Std. 35 Min
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15min
Pain cocotte
2 Std. 20 Min
Gâche vendéenne
3h 20min
Baguette viennoise
2h 30min
Petits pains au lait
1h 45min