Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 75 g de jaunes d'œufs (3 jaunes env.), et 1 jaune pour la dorure
- 90 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de sel
- 125 g de beurre demi-sel, ramolli
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 50 g de sucre en grains
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1464 kJ / 347 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 49.9 g
- Yağ
- 13.2 g
Alternatif tarifler
Roulés briochés au chocolat
2u. 40min
Petits pains au lait hérissons
2h 35 min
Baguette viennoise
4h 25min
Baguette express
2h 35 min
Gâche vendéenne
3h 20min
Pain de mie moelleux
3h 25 min.
Brioche parisienne
24h
Pain au lait (Simplicité)
2h 20min
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2h
Chouquettes
1h
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6 Std. 15 Min
Brioche de Jeanne
4 Std. 15 Min