Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 75 g de jaunes d'œufs (3 jaunes env.), et 1 jaune pour la dorure
- 90 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de sel
- 125 g de beurre demi-sel, ramolli
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 50 g de sucre en grains
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1464 kJ / 347 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 49.9 g
- Yağ
- 13.2 g
Alternatif tarifler
Gâche vendéenne
3 Std. 20 Min
Petits pains au lait hérissons
2h 35min
Pain de mie moelleux
3h 25min
Baguette express
2h 35min
Baguette tradition et baguette épi
5h 15min
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2 Std.
Pain au lait (Simplicité)
2 Std. 20 Min
Brioche parisienne
24h
Chouquettes
1h
Baguette viennoise
4h 25 min
Brioche de Jeanne
4h 15min
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15min