Cihazlar ve Aksesuarlar
莲藕蒸肉饼
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 人份
Malzemeler
-
莲藕 去皮切块200 克
-
猪肉肉糜300 克
-
料酒20 克
-
生抽10 克
-
蚝油10 克
-
盐 约1/2茶匙3 克
-
水500 克
-
葱 切葱花适量
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
516.3 mg
Protein
14.3 g
Kalori
1021.5 kJ /
244.1 kcal
Yağ
16 g
Lif
2.5 g
Doymuş Yağ
5.9 g
Karbonhidrat
9.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
家常秋味
5 Tarif
Çin
Çin