Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa verde
- 600 g de tomate verde
- 60 g de chile serrano
- 1 diente de ajo
- 80 g de cebolla
- 10 g de cilantro fresco
- 1 cucharadita de sal, al gusto
Carnitas
- 250 g de cebolla
- 550 g de atún fresco, en cubos
- 40 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal, al gusto
- 1 hoja de laurel seca
- ½ cucharadita de tomillo seco
- 1 cucharadita de mejorana
- 20 g de jugo de naranja
- tortillas de maíz, para servir
- cilantro, picado, para servir
- limones, para servir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 937 kJ / 224 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 822 mg
Alternatif tarifler
Sopa de tortilla
40min
Tinga de pollo (500 g) - Demo presentadores
30min
Salpicón de res
1h
Pescado para taquear
25min
Yakimeshi vegetariano
35min
Enchiladas suizas
1h
Cazuela de panela con espinacas y caldillo
30min
Chilaquiles rojos
25min
Botana fresca de surimi
10min
Salsa tampico
10min
Ceviche de pepino y jícama
10min
Chilaquiles divorciados
1h