Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di farina tipo 0
- 100 g di farina di semola di grano duro +q.b. per infarinare
- 15 g di lievito di birra fresco
- 140 g di acqua tiepida
- 300 g di patate lesse, sbucciate e fredde
- 200 di farina di semola di grano duro
- 1 cucchiaino raso di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1578 kJ / 377 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Karbonhidrat
- 85 g
- Yağ
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane al latte con semi di papavero
1h 40min
Pane al latte
2 godz. 20 min
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Panini venostani
3h
Panini alla menta (di Erica Liverani)
3h 35min
Filone saporito
5h 20min
Bannock
40 min
Panini al latte
4h 50min
Brioches senza burro
4h
Pan brioche allo yogurt
5h 15min
Polka (pane francese)
5h