Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di farina tipo 0
- 100 g di farina di semola di grano duro +q.b. per infarinare
- 15 g di lievito di birra fresco
- 140 g di acqua tiepida
- 300 g di patate lesse, sbucciate e fredde
- 200 di farina di semola di grano duro
- 1 cucchiaino raso di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1578 kJ / 377 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Karbonhidrat
- 85 g
- Yağ
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane alle olive
2h 20min
Mantovanine
2h 45min
Pane con farina di mais
5h 5min
Pane al latte
2h 20min
Bauletti integrali allo speck
5 godz. 15 min
Ciabattine veloci
3h 10min
Rosette
5h 20min
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Filone saporito
5h 20min
Filoncini alla cipolla
3 Std. 50 Min
Pane barese
6j 15 menit
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 min