Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di farina tipo 0
- 100 g di farina di semola di grano duro +q.b. per infarinare
- 15 g di lievito di birra fresco
- 140 g di acqua tiepida
- 300 g di patate lesse, sbucciate e fredde
- 200 di farina di semola di grano duro
- 1 cucchiaino raso di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1578 kJ / 377 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Karbonhidrat
- 85 g
- Yağ
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane al latte
2sa 20 dk
Il pane di Altamura
4h
Pane barese
6h 15min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Pane con farina di mais
5h 5min
Pane alle olive
2sa 20 dk
Filone di sola semola
2h 50min
Pagnotta al rosmarino
3sa 30 dk
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2h 30min
Pane alla birra
4h 55min
Pane al rosmarino
10 Std. 55 Min
Pane pugliese
29h 20 min