Cihazlar ve Aksesuarlar
Brioche hot cross buns
Hazırlık 30 dk
Toplam 2sa 30 dk
12 portion
Malzemeler
Dough
-
butter, unsalted to grease
-
whole milk200 g
-
sugar50 g
-
active dry yeast2 ½ tsp
-
eggs2
-
bread flour plus extra to dust500 g
-
nutmeg, ground1 tsp
-
cinnamon, ground1 ½ tsp
-
clove, ground½ tsp
-
sea salt1 tsp
-
dried fruit, mixed of choice (see Tips)250 g
-
all purpose white flour40 g
-
water50 g
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
sea salt1 pinch
Syrup
-
water40 g
-
sugar40 g
-
butter, unsalted to serve
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
190.8 mg
Protein
8.1 g
Kalori
1463.1 kJ /
349.7 kcal
Yağ
11.6 g
Lif
3.3 g
Doymuş Yağ
6.3 g
Karbonhidrat
54.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Desserts - Thermomix® Sensor
18 Tarif
Kanada
Kanada
Bunları da beğenebilirsiniz...
Chocolate and Raspberry Tarts
2sa 50 dk
Mandarin Almond Cookies
50 dk
Orange Curd Tart
1sa 20 dk
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
1sa 30 dk
Hot Cross Scones
30 dk
Irish Shortbread
1sa
Chocolate Chip Scones with Raspberry Jam
50 dk
Cinnamon Rolls
3sa
Angela's Sticky Tea Bread
1sa 30 dk
Cheese and tomato bread
3sa 5 dk
Date and nut loaf
1sa 20 dk