Cihazlar ve Aksesuarlar
Makaronigrateng
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 10 dk
6 porsjon
Malzemeler
Nøttetopping
-
sitron bare skall, ingen hvit marg1
-
parmesanost delt i terninger (3 cm)100 g
-
brød (ca. 70 g), revet i biter2 skiver
-
rosmarin, fersk bare blader1 kvist
-
mandel, med skall50 g
-
smør, usaltet70 g
-
gresskarfrø (isteğe bağlı)20 g
-
solsikkefrø (isteğe bağlı)20 g
-
havsalt1 klype
-
malt svart pepper1 klype
Makaroniost
-
smør, usaltet for smøring60 g
-
gruyère ost delt i terninger (3 cm)90 g
-
parmesanost delt i terninger (3 cm)50 g
-
purreløk kun hvit del, delt i biter60 g
-
blomkål delt i buketter200 g
-
søtpotet skrellet og delt i terninger (2 cm)150 g
-
vann1200 g
-
pasta, tørket, type makaroni300 g
-
hvetemel50 g
-
helmelk500 g
-
muskatnøtt, malt etter smak¼ - 1 ts
-
paprikakrydder etter smak1 ts
-
dijon sennep2 ts
-
havsalt etter smak1 klype
-
malt svart pepper etter smak1 klype
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsjon
Sodyum
691.8 mg
Protein
29.3 g
Kalori
3116.8 kJ /
742 kcal
Yağ
43.6 g
Lif
6.1 g
Doymuş Yağ
23.2 g
Karbonhidrat
56.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Vegetarisk kjøkken
51 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Kylling Penne med safran
Değerlendirme yok
Makaronigrateng med flaskegresskar
Değerlendirme yok
Kylling-tagliatelle med pesto
Değerlendirme yok
Biff kjøttboller med spaghetti og oliven
Değerlendirme yok
Pasta med tomat og aubergine
45 dk
Kremet ertepasta
Değerlendirme yok
Rekelinguine med krabbe
Değerlendirme yok
Squashpasta med røkt laks
Değerlendirme yok
Ravioli med reke og asparges basilikum
Değerlendirme yok
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Değerlendirme yok
Vegetarlasagne
Değerlendirme yok
Pasta med grønnsaksragu
Değerlendirme yok