Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta fillo
- 130 g di acqua + q.b.
- 280 g di farina tipo 0
- 1 cucchiaino di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 15 g di aceto di vino bianco
Ripieno
- 500 g di acqua
- 500 g di spinaci freschi
- 120 g di cipolla bianca, in quarti
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di Feta (formaggio greco) a pezzi
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
-
1 - 2
pizzichi di aneto secco
veya 1 - 2 pizzichi di origano secco
Terminare la preparazione
- amido di mais (maizena) q.b. (isteğe bağlı)
- 1 cucchiaio di semi di sesamo (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1444 kJ / 345 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 14.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.4 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 1050.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sformatini patate e porri
55 min
Agnolotti burro e salvia
10h
Torta di spinaci greca
1h 20 min
Timballo di melanzane, pomodori e caprino (TM6)
40 min
Scones
30 min
Bolo do caco
3h 30min
Babaganoush
40 min
Carpaccio di roastbeef, insalata riccia e bietole
2h
Cotoletta di cavolfiore con purea di fagioli
30 min
Torta de gee
1h 30 min
Coleslaw
10 min
Gattò di patate e spinaci
2h