Cihazlar ve Aksesuarlar
干蒸烧卖
Hazırlık 5 dk
Toplam 5sa
1 个
Malzemeler
烧卖皮
-
水50 克
-
低筋面粉 额外准备洒粉用150 克
-
蛋黄 (约 30 克)2 个
-
盐1 小撮
内馅
-
新鲜香菇 切块30 克
-
去皮鸡腿肉 去骨,切丁(3公分)300 克
-
盐1 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
新鲜虾肉 中等大小,拍干,用刀压平,切成小块300 克
-
玉米粉 (淀粉)1 茶匙
-
糖1 茶匙
-
麻油 额外准备刷油用2 茶匙
-
鱼籽 装饰用1 小撮
-
水500 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 个
Sodyum
1 mg
Protein
4 g
Kalori
219 kJ /
53 kcal
Yağ
2 g
Lif
87 g
Doymuş Yağ
0 g
Karbonhidrat
5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
派对一口食
12 Tarif
Uluslararası
Uluslararası