Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 170 g buğday
- 200 g patates, pişmiş, soğutulmuş, parçalara bölünmüş
- 300 g un
- 300 g kefir
- 1 tk bal
- 40 g taze maya, ufalanmış
- 2 tk tuz
- su, üzerine serpmek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 597.8 kJ / 142.9 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Karbonhidrat
- 28.4 g
- Yağ
- 1.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 322.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cevizli Pratik Ekmek
45 min
Köy Ekmeği
2h
Pratik Buğday Ekmeği
40min
Glütensiz Ekmek
1 godz. 45 min
Buharda Tahıllı Ekmek
2h
Haşlanmış Bulgur
25 Min
Sokak Simiti
2h 30min
Ceviz ve Havuçlu Ekmek
2h
Tencerede Pratik Ekmek
2h 20 min
Yoğurtlu Ekmek
3 godz.
Varoma® Güveç'te Pratik Ekmek
2h 20 min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1 godz. 35 min