Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 170 g buğday
- 200 g patates, pişmiş, soğutulmuş, parçalara bölünmüş
- 300 g un
- 300 g kefir
- 1 tk bal
- 40 g taze maya, ufalanmış
- 2 tk tuz
- su, üzerine serpmek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 597.8 kJ / 142.9 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Karbonhidrat
- 28.4 g
- Yağ
- 1.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 322.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1 Std. 35 Min
Tempura Sebzeler
40 min
Vegan Peynir Sosu
50min
Ceviz ve Havuçlu Ekmek
2h
Çavdarlı Yassı Ekmek
2 Std. 10 Min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1h 50 min
Baget ekmek
3h 45 min
Tencerede Pratik Ekmek
2 godz. 20 min
Sütlü Minik Ekmekler
1 Std. 45 Min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1h 20min
Yoğurtlu Ekmek
3 godz.
Varoma® Güveç'te Pratik Ekmek
2 godz. 20 min