Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g de agua
- 800 g de papas, peladas, picadas (1 cm)
Pasta
- 300 g de harina de sémola de trigo duro, y un poco más para espolvorear
- 150 g de agua
- 5 g de aceite de oliva
- 5 g de sal
Relleno
- 300 g de queso pecorino, cortado en trozos (2-3 cm)
- 1 diente de ajo
- 10 hojas de menta frescas
- 30 g de aceite de oliva
Salsa de jitomate
- 120 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 800 g de puré de jitomate, enlatado
- 1 cdita azúcar
- ½ cdita sal
- 10 hojas de albahaca frescas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 2824 kJ / 675 kcal
- Protein
- 24.2 g
- Karbonhidrat
- 71.1 g
- Yağ
- 32.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Adobo con carne
50 min
Puré de papa y poro
40 min
Pollo con mole TM6
1h
Papas al horno
1h
Pay de limón helado con merengue italiano
5 Std. 10 Min
Papas a la francesa TM6
1h 15 min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Cocido de res piamontés a fuego lento (Bollito)
4h 10min
Kipe crudo
30 min
Gratinado de carne seca con hongos y queso feta
1h 15 min
Malteada de caramelo
20min
Nieve de frutas
10min