Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 55 g zeytinyağı
- 225 g frambuaz
- 55 g limon suyu
-
30
g kırmızı şarap sirkesi
veya 30 g sirke (üzüm) - 30 g bal
-
15
g Dijon hardalı
veya 15 g hardal - ¼ tk kurutulmuş zencefil tozu
- ¼ tk tuz
- ¼ tk karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 400 g
- Kalori
- 3075.4 kJ / 735 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Karbonhidrat
- 40.2 g
- Yağ
- 58.9 g
- Doymuş Yağ
- 7.9 g
- Lif
- 15.8 g
- Sodyum
- 745.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sotelenmiş Kabak
20min
Altın Süt
Değerlendirme yok
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
2h 10min
Kişniş ve Yumurtalı Sebze Çorbası
Değerlendirme yok
Defne Yaprağı, Tarçın, Anason ve Limonlu Bitki Çayı
10min
Misket Limonu ve Kişnişli Salata Sosu
Değerlendirme yok
Çilekli Donuk Yoğurt Bar
Değerlendirme yok
Otlu İrmik Köfteli Pancar Çorbası
1 godz. 10 min
Hint Usulü Çay
10min
Taze Otlu Hamura Sarılı Levrek ve Basmati Pilavı
2hod. 30min
Gazpacho
10min
Keten Tohumlu Kraker
1 Std. 50 Min