Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 180 克 牛肩肉 ,切丁,半冷冻
- 150 克 粘米粉
- 30 克 玉米粉 (淀粉)
- 20 克 面粉
- 1 个 蛋
- 200 克 初榨浓椰浆
- 1800 克 水
- 1 ½ 茶匙 盐
- 100 克 小红葱
- 20 克 蒜瓣
- 40 克 食油
- 1 汤匙 咖喱粉
- 10 克 虾米
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- 1 条 新鲜辣椒 ,切丁
- 25 克 炸葱酥 (参见提示)
- 10 小支 马尼菜 (树仔菜),只取叶片
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1453 kJ / 347 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 649 mg