Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 克 包菜 ,去除核心最厚的部分,切成适合通过进料器的楔形块
- 50 克 新鲜绿豆角 ,去梗
- 50 克 红萝卜 ,去皮
- 100 克 鸡胸肉
- 2 个 蒜瓣
- 40 克 植物油 ,额外准备于步骤11炸物用
- 50 克 新鲜豆芽
- ½ 茶匙 糖
- ½ 茶匙 盐
- 1 茶匙 鸡精粉
- ¼ 茶匙 胡椒粉
- 14 片 春卷皮
- 植物油 ,油炸用
- Besin Değeri
- şuna göre 1 块
- Kalori
- 1637 kJ / 391 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 10 g
- Sodyum
- 626 mg