印尼蔬菜春卷
TM6

印尼蔬菜春卷

5.0 (1 değerlendirme)

Malzemeler

  • 100 克 包菜 ,去除核心最厚的部分,切成适合通过进料器的楔形块
  • 50 克 新鲜绿豆角 ,去梗
  • 50 克 红萝卜 ,去皮
  • 100 克 鸡胸肉
  • 2 个 蒜瓣
  • 40 克 植物油 ,额外准备于步骤11炸物用
  • 50 克 新鲜豆芽
  • ½ 茶匙 糖
  • ½ 茶匙 盐
  • 1 茶匙 鸡精粉
  • ¼ 茶匙 胡椒粉
  • 14 片 春卷皮
  • 植物油 ,油炸用

Besin Değeri
şuna göre 1 块
Kalori
1637 kJ / 391 kcal
Protein
27 g
Karbonhidrat
54 g
Yağ
8 g
Doymuş Yağ
2 g
Lif
10 g
Sodyum
626 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler