Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mousse de chocolate preto
- 3 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 60 g leite
- 200 g chocolate p/ culinária (70% cacau) partido em pedaços
- 300 g natas c/ 35% de gordura bem frias
Mousse de chocolate branco
- 4 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 100 g leite
- 250 g chocolate branco partido em pedaços
- 300 g natas c/ 35% de gordura bem frias
Mousse de chocolate de leite
- 3 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 80 g leite
- 250 g chocolate de leite partido em pedaços
- 300 g natas c/ 35% de gordura bem frias
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2540 kJ / 607 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 47 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cassata de avelã e chocolate
8h
Garibaldis
5h
Blättertorte
2h
Terrine de chocolate
8h
Ovinhos da páscoa
8h
Mousse de três chocolates com crocante de cacau
5h
Duo de chocolate e avelã
3h 30min
Cheesecake de chocolate
4sa 10 dk
Tarte de avelã com leite condensado
1h
Vulcões de chocolate com chocolate branco
25min
Tarte gelada de leite condensado
12h
Marquise de chocolate
3h