Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g kol putih, bagian inti tebal dibuang, potong wedges sesuai ukuran corong
- 150 g wortel, dikupas
- 130 g tepung terigu serbaguna
- 50 g tepung beras putih
- ½ sdm ketumbar bubuk
- 1 sdt kaldu jamur bubuk
- 1 sdt garam
- ¼ sdt lada putih bubuk
- ½ sdt baking powder
- 300 g air
- minyak sayur, untuk menggoreng
- Besin Değeri
- şuna göre 1 potongan
- Kalori
- 202 kJ / 48 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 107 mg