Zupfbrot Margherita
TM6 TM5

Zupfbrot Margherita

4.7 (55 değerlendirme)

Malzemeler

Teig

  • 240 g Wasser
  • ½ Würfel Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt
  • 400 g Weissmehl und etwas mehr zum Bemehlen
  • 20 g Olivenöl
  • 1 ½ TL Salz

Füllung

  • 1 Knoblauchzehe
  • 140 g Tomaten, getrocknet in Öl, abgetropft
  • 1 Bund Basilikum (ca. 20 g), Blättchen abgezupft
  • 20 g Olivenöl
  • 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
  • 300 g Mozzarella (Block), längs halbiert, in 32
    Scheiben

Besin Değeri
şuna göre 1 Portion
Kalori
1649.1 kJ / 394.2 kcal
Protein
17.2 g
Karbonhidrat
50.1 g
Yağ
14.6 g
Doymuş Yağ
5.8 g
Lif
4.3 g
Sodyum
718.3 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler