Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 30 g d'huile d'olive, et un peu pour le saladier
- 300 g d'eau
- 3 c. à thé de miel
-
20
g de levure fraîche, émiettée
veya 2 c. à thé de levure sèche active (8 g) - 400 g de farine complète pour pain
- ½ c. à thé de sel
La garniture
- 150 g d'oignons, coupé en deux
- 150 g de poivrons rouges, coupés en 4 quartiers et égrainés
- 30 g d'huile d'olive
- 2 c. à thé romarin frais haché
- ¼ c. à thé poivre fraîchement moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1544 kJ / 369 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Yağ
- 11 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 3.5 g
- Sodyum
- 201 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Confiture de fraises, rhubarbe et vanille
45 Min
Confiture de mûres et de poires
45 Min
Forêt noire aux cerises amarena
5h
Brioche
9 Std. 30 Min
Ras el hanout
15 Min
Pain plat aux pommes de terre et au romarin
1 Std.
Cheesecake au citron et crunch aux noisettes
4 godz. 35 min
Boules protéinées au chocolat-beurre d'arachides
45 Min
Velouté de champignons des bois
25 Min
Salade de betteraves
10 Min
Riz basmati au curcuma et aux raisins de Corinthe
35 Min
Soupe de légumes à l’orge perlée
1 Std. 15 Min