Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Réalisation de la pâte à cake
- 3 œufs
- 150 g de sucre en poudre
- 2 zestes d'orange, bio de préférence
- 190 g de farine
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 70 g de beurre, fondu, et un peu pour le moule
- 50 g de jus d'orange fraîchement pressé
- 1 pincée de sel
- 90 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 15 g de graines de pavot
Réalisation du sirop d’imbibage
- le jus d'une orange
- 20 g de sucre en poudre
- écorces d'orange confites, pour la décoration (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1598 kJ / 381 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 18 g
Alternatif tarifler
Cake weekend épicé à l'orange
55min
Cake au citron
1 Std. 50 Min
Chiffon cake à l'orange
1 Std. 15 Min
Cake aux fruits secs
2 Std.
Gâteau aux pommes
1 Std.
Muffin abricot-pistache
55min
Gâteau moelleux au citron
1 Std.
Cake pistache et fleur d'oranger
1 Std.
Cake citron-pavot
1 Std. 45 Min
Quatre-quarts coco-citron vert
1h 5min
Mouhalabieh (crèmes à la fleur d’oranger)
2 Std. 20 Min
Cake pomme et cannelle
55min