Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre
- 50 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 15 g de azúcar
- 110 g de harina de fuerza
Masa
- 3 huevos
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 180 g de azúcar
- 1 sobre de preparado en polvo para flan (de 65 g, p.ej. Royal®)
- 70 g de nata
- 100 g de agua
- 130 g de aceite de oliva virgen extra
- 40 g de levadura prensada fresca
- 630 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- harina de fuerza para espolvorear
Montaje
- 1 huevo batido
- 60 g de azúcar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 777 kJ / 186 kcal
- Protein
- 3.75 g
- Karbonhidrat
- 28.48 g
- Yağ
- 6.31 g
- Lif
- 0.98 g
Alternatif tarifler
Magdalenas de nata
1 Std.
Ensaimadas individuales
9h
Cake de pasas al ron
10h
Perrunillas
30 min
Roscón gallego
1 Std. 30 Min
Bollos de manteca (Andalucía)
1 Std. 10 Min
Marquesas
30 min
Almoixàvenas
1 Std. 30 Min
Focaccia dulce de avellanas
2 godz. 45 min
Rebojos zamoranos
50min
Pan nevado para el desayuno
2 godz. 30 min
Farinosa de cabello de ángel (Comunidad Valenciana)
3h 10min