虾仁猪肉芋饺

虾仁猪肉芋饺

5.0 2 değerlendirme
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa 30 dk
6 人份

Malzemeler

  • 500 克
  • 芋头 荔浦芋头切小块
    500 克
  • 淀粉 选红薯淀粉
    180 克
  • 胡萝卜 切块
    50 克
  • 新鲜香菇 切块
    50 克
  • 25 克
  • 去壳生虾仁,去虾线 新鲜的
    120 克
  • 猪肉肉糜
    300 克
  • 料酒
    25 克
  • 生抽
    15 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 根据个人口味调节
    5 克
  • 切末
    7 - 8 根
  • 少许
  • 蒸饺子用
    500 克
  • 煮饺子用
    1500 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 546.2 mg
Protein 13.9 g
Kalori 1295.8 kJ / 310 kcal
Yağ 11.3 g
Lif 1.4 g
Doymuş Yağ 2.8 g
Karbonhidrat 38 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...