Cihazlar ve Aksesuarlar
潮汕牛肉锅底
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 55 dk
1 个
Malzemeler
-
牛腩 切4×4厘米块600 克
-
水2200 克
-
姜3 片
-
干的虾米10 克
-
白芷1 - 2 片
-
京葱 切4厘米段50 克
-
白胡椒粒5 - 6 颗
-
盐10 克
-
料酒50 克
-
玉米 切块100 克
-
枸杞5 克
-
红枣2 颗
-
白萝卜 切3×3厘米块100 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 个
Sodyum
2531 mg
Protein
112.4 g
Kalori
9087 kJ /
2174 kcal
Yağ
177.1 g
Lif
4.5 g
Doymuş Yağ
7.5 g
Karbonhidrat
28.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
在家吃火锅
10 Tarif
Çin
Çin