Cihazlar ve Aksesuarlar
骨汤锅底
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 50 dk
1 个
Malzemeler
-
猪骨 选用筒骨,切块600 克
-
姜3 片
-
水1400 克
-
料酒50 克
-
山奈1 片
-
甘草1 片
-
整颗豆蔻1 颗
-
盐 (约1.5茶匙)7 - 8 克
-
红枣4 - 5 颗
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 个
Sodyum
2953.6 mg
Protein
52.1 g
Kalori
2629 kJ /
629 kcal
Yağ
36.2 g
Lif
1.7 g
Doymuş Yağ
4.8 g
Karbonhidrat
17.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
在家吃火锅
10 Tarif
Çin
Çin