Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 650 g di acqua
- 300 g di polpa di zucca a tocchetti (2 cm circa)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 100 g di farina tipo 2
- 15 g di zucchero
- 450 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 75 g di mandorle pelate
- 15 g di sale + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 603.5 kJ / 144.3 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 22.6 g
- Yağ
- 4.8 g
- Doymuş Yağ
- 0.6 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 296 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane in cassetta pepe e curcuma
4h
Torta di zucca, cannella e cioccolato
1 Std. 20 Min
Pane segale e farro
4 Std. 30 Min
Pane cicci
4 Std. 30 Min
Gelato al parrozzo
10 Std. 30 Min
Pane agli spinaci
3h
Ghirlanda di Natale
4h
Pane di segale
20 godz. 30 min
Pa Gialt (Pane giallo)
3h 30min
Pane integrale alla curcuma
16 Std.
Anelli cioccolato e mandorle
40 Min
Pane alla zucca con uvetta
19 godz.