Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 850 克 水
- 20 克 麵粉
- 30 克 蕃茄泥
- 350 克 蕃茄, 切半
- 80 克 洋蔥, 切半
- 1 粒 蒜頭
- 4 枝 新鮮香菜, 只取葉子
- 4 枝 新鮮巴西利, 只取葉子
- 100 克 西洋芹, 切碎
- 300 克 肉塊,無肌腱 (牛肉或羊肉),切成小丁(約1公分)
- 100 克 白色鷹嘴豆, 去皮,以500克水浸泡6-8小時
- 1 大匙 鹽
- 2 茶匙 摩洛哥綜合香料 (Ras el Hanout),詳見要訣
- 100 克 豌豆莢
- 1 大匙 萊姆汁
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 910 kJ / 217 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 5 g