Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Himbeer-Fruchteinlage (am Vortag zubereiten)
-
1
Päckchen Gelatine, gemahlen (9 g)
veya 6 Gelatineblätter - 6 EL Wasser, kalt
- 400 g Himbeeren
- 50 g Zucker
Biskuitböden (am Vortag zubereiten)
- 80 g Weizenmehl, glatt
- 15 g Speisestärke
- ½ TL Backpulver
- 4 Eier (Größe M)
- 50 g Feinkristallzucker
- 1 Prise Salz
Topfencreme und Fertigstellung
- 3 Gelatineblätter
- 580 g Schlagobers, gekühlt
- 60 - 80 g Feinkristallzucker
- 250 g Magertopfen
- 1 Päckchen Sahnesteif
- 2 EL Staubzucker, gesiebt
- 60 - 80 g Himbeeren, für die Dekoration
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1336 kJ / 319 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 102 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nusstorte mit Buttercreme
17h
Ribiseltorte mit Schneehaube
1h 10min
Himbeer-Mousse-Torte
5 Std. 45 Min
Mohn-Topfen-Obers-Herzkuchen
5h
Linzerkipferl
1h 10min
Number Cake 10 Jahre Thermomix® Österreich
5h
Oster-Eierlikörkuchen
11 godz.
Naked-Erdbeer-Drip-Cake
5h
Mini-Schaumrollen
1 godz. 40 min
Schokomousse-Biskuitroulade
2h 30min
Herzkuchen mit Schokomousse
5h
Apfelfleck mit Streusel
1 godz. 40 min