Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Himbeer-Fruchteinlage (am Vortag zubereiten)
-
1
Päckchen Gelatine, gemahlen (9 g)
veya 6 Gelatineblätter - 6 EL Wasser, kalt
- 400 g Himbeeren
- 50 g Zucker
Biskuitböden (am Vortag zubereiten)
- 80 g Weizenmehl, glatt
- 15 g Speisestärke
- ½ TL Backpulver
- 4 Eier (Größe M)
- 50 g Feinkristallzucker
- 1 Prise Salz
Topfencreme und Fertigstellung
- 3 Gelatineblätter
- 580 g Schlagobers, gekühlt
- 60 - 80 g Feinkristallzucker
- 250 g Magertopfen
- 1 Päckchen Sahnesteif
- 2 EL Staubzucker, gesiebt
- 60 - 80 g Himbeeren, für die Dekoration
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1336 kJ / 319 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 102 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nussberge
2 godz. 40 min
Gefüllte Lebkuchen
11 godz. 30 min
Linzerkipferl
1h 10min
Schokokipferl
1h 30min
Brabanter Knöpfe
1h 30min
Schwarzwälder Kirschdessert
1 Std. 40 Min
Osternest aus Germteig
2h
Mohn-Topfen-Obers-Herzkuchen
5 godz.
Nusstorte mit Buttercreme
17 Std.
Himbeer-Butterkeks-Kuchen
2h
Schoko-Sahne-Torte
6h
Mini-Schaumrollen
1 Std. 40 Min